79-åring blåst på en miljon för falsk lotterivinst

3 mars, 2014 i Bedrägeri

79-åriga Magdalena fick ett mejl i somras där det stod att hon hade vunnit 20 miljoner kronor på onlinelotteriet Freeball. Ett mejl som hon till en början vägrade att titta på, skriver GT. – Men så började de att ringa och bedyra att det verkligen var sant. Jag hade vunnit 20 miljoner kronor och de skulle personligen komma och överlämna checken till mig i Sverige. Det var en jättetrevlig kvinna som verkligen bedyrade att jag hade vunnit. Hon var väldigt övertygande och lovade att personligen se till att jag fick pengarna, berättar Magdalena. För att få pengarna behövde hon först betala 230 000 kronor i skatt, något hon först vägrade men ändå gjorde det. Magdalena har nu betalat över en miljon kronor för att få ut ”vinstpengarna” och har nu gjort en polisanmälan, men att få tag på bedragarna är svårt. Läs mer >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.