Bedragerska blåser gifta män på pengar

4 mars, 2014 i Bedrägeri

En 29-årig kvinna har sökt upp män, troligtvis via olika sociala medier, och genom webbkameramöten etablera kontakt med äldre män som ofta lever i stadgade förhållanden, är gifta och har en god ekonomisk status, skriver GT. Efter att kontakt har etablerats på internet misstänker polisen att kvinnan manipulerar männen att låna henne pengar. Hon ska också ha stulit värdesaker och pengar från männen. Polisen uppger också att även kvinnor utsatts för bedragerskan. Kvinnan anhölls i februari men är nu släppt på fri fot efter beslut från åklagare. Var hon bor vet polisen inte riktigt då hon inte har någon fast adress. Läs mer >> I BT framgår det att polisen utreder om hon lånat pengar med hjälp av falska handlingar som påståtts visa att hon väntar på utbetalningar av skadestånd eller att andra inkomster är på väg. Läs mer >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.