Lurades på tusenlappar av lotteribedragare

10 mars, 2014 i Bedrägeri

En kvinna i Linköping anade oråd när hennes 80-åriga mor berättade att hon fått en vinst från Postkodlotteriet, skriver NT. Modern berättade hur en man ringde på telefonen och berättade att hon vunnit pengar på Postkodlotteriet. Kort därefter ska två män ha ringt på dörren – också dessa presenterade sig som representanter från Postkodlotteriet – och bad den äldre damen om hennes bankomatkort och pinkod för att kunna sätta in vinsten på hennes konto. Männen lämnade kvinnans hem och återkom med kortet tio minuter senare – men de hade tagit ut 6 400 kronor. En polisanmälan har gjorts och polisen hoppas att en eventuell övervakningskamera vid uttagsbankomaten ska hjälpa till att avslöja bedragarna. Läs mer >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.