Hårt kritiserade Baraspara kampanjar mot brytavgifter

14 mars, 2014 i Handel

Det hårt kritiserade Baraspara har påbörjat en namninsamling mot brytavgifterna som ibland uppkommer när konsumenter vill byta elbolag. Man har skapat en särskild kampanjsida – brytavgift.se – där man kan protestera mot brytavgifterna, och namninsamlingen ska i början av april lämnas över till energiminister Anna-Karin Hatt och Energimarknadsinspektionen. I ett blogginlägg skriver Baraspara att man varit ”i kontakt med medlemmar som fått upp till 30,000 kr i brytavgift.” Läs mer >>

1 svar på Hårt kritiserade Baraspara kampanjar mot brytavgifter

  1. Det är brytavgifterna som är problem. Problemet är sättet att arbeta som har Baraspara. De struntar i överenskommelser. Jag hade sagt att jag ville inte de valde någonting till mig, inga ny avtal, att jag slutade att vara medlem i baraspara, och då kommer en ny avtal med Mölndal Energi, det vill vi inte ha. När jag kontaktar en, säger han att något gick fel och att medlemskapet och nya avtalet gick förbi varandra. Men hallå, då tar mig från Mölndal om ni gjort fel. De svarar inte på mina email längre och de tar inte borta mig från Mölndal. Alltså de gör ett avtal at oss till Mölndal, trots att vi inte längre var medlemmar i Baraspara. Och de tar oss inte därifrån trots att det är självklart att vi inte ska vara med. Jag tänker göra en polisanmäla. Hoppas först eller senare åker de in för bedrägeri.