Hör hur fakturamaffian förnedrar pensionärer

21 mars, 2014 i Bedrägeri

I rättegången mot blufföretaget 118 108 spelas film efter film upp mot de misstänka. Filmer som inte är särskilt trevliga att se då man på filmerna ser och hör dem hånskratta när pensionärer förnedras, skriver Kvällsposten. – Du vet, hade detta hamnat i rätten hade du fått skämma ut dig ordentligt, säger en av dem medan hans kamrater skrattar i bakgrunden. Filmerna har lämnats in av åklagarna efter att en av de huvudåtalade på egen hand gick igenom förundersökningen på en dator. När polisen fick tillbaka datorn hade han upptäckt en mängd filmer som polisens IT-experter missat. Filmerna är nu bevis och spelas upp i rättegången mot de sammanlagt 22 åtalade som misstänks för bland annat grovt bedrägeri och försök till bedrägeri genom bluffakturor. Läs mer och hör själva hur de misstänkta agerar i telefonsamtalen här >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.