Därför får du sms av bandet Black Ingvars

7 maj, 2014 i Handel

Har du mottagit ett oönskat sms av det insomnade bandet Black Ingvars? Då är du inte ensam. Personer över hela Sverige vittnar om att de har fått ett sms signerat bandet, skriver GT. Nyligen lanserade det Göteborgsbaserade covermetalbandet Black Ingvars en egen snussort – samtidigt som man även släppte en cover på Ylvishiten ”The Fox”. ”Se Black Ingvars skandalvideo på monsterhiten The Fox innan den censureras”, lyder sms:et. Länken i meddelandet leder sedan till en sajt där man möts av flera erbjudanden att köpa bandets snus. Bakom sms-utskicket står företaget Swedsnus – samma företag som har lanserat snus i samarbete med Black Ingvars. Företaget har i flera års tid pekats ut som en notorisk sms-spammare och på Konsumentverkets hemsida finns det hundratals anmälningar mot företaget. Peter Johansson på Swedsnus hävdar att sms-mottagarna måste ha registrerat sig på deras hemsida. Trots att vissa mottagare inte ens snusar. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.