Vinnare med koll på slantarna

27 maj, 2014 i Ekonomi

Klass Na 2a på Skvaderns gymnasieskola fick jubla i måndags. Då kom representanter från tävlingen Koll på cashen till skolan och berättade att de vunnit den riksomfattande tävlingen och 20 000 kronor till klasskassan, skriver ST. Koll på cashen är ett undervisningsmaterial för gymnasieklasser som tagits fram av Finansinspektionen, Kronofogden och Konsumentverket. Syftet är att lära ungdomar hur man får koll på sin privatekonomi och de fällor som finns inför språnget ut i vuxenlivet. En del i undervisningsmaterialet är en tävling där eleverna får ta fram ett material där de agerar ekonomicoach åt en av de fyra karaktärerna i Koll på cashens undervisningsfilm. Till artikeln >>
Se också Konsumentverkets pressmeddelande >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.