Så blev Johan blåst efter köpet av lyxbilen

4 juni, 2014 i Motor

Drömmen om lyxbilen slutade med att polisen omhändertog fordonet som stöldgods, skriver Kvällsposten. Den stora Volkswagen Touareg-bilen hade stulits i Danmark 2010 och sålts i omgångar på olika bilfirmor i Sverige utan att någon anade oråd. Till sist köpte Johan bilen för 200.000 kronor, bara för att upptäcka att den var anmäld stulen sedan reservnyckeln inte gått att programmera om. – Jag står med ett stort banklån, men har ingen bil längre. Och kontakterna med bilfirman har inte gett något. De skyller på allt möjligt och kör mest huvudet i sanden, säger Johan. Till artikeln >>

1 svar på Så blev Johan blåst efter köpet av lyxbilen

  1. En lösning på att inte ha bil är att bosätta sig (i lägenhet?) i stan istället för i en lyxvilla utanför stan!
    Då kan man utnyttja allmänna kommunikationer till max och dessutom spara pengar och miljö!!