Susanne fick se sin identitet kapad

16 juni, 2014 i Bedrägeri

Först kom en faktura från Sahlgrenska, sedan kom ytterligare en räkning från Apoteket. Ungefär en vecka efter det fick hon hem ett brev från socialtjänsten om att hon blivit omhändertagen för berusning. Susanne hade blivit ID-kapad, skriver GT. På Sahlgrenskas akutmottagning får man uppge personnummer om man inte har id med sig, men det noteras samtidigt att id inte kunnat uppvisas. – Har man fått en felaktig faktura är det bara att kontakta fakturaenheten så makuleras den säger Stefan Sarajärvi vid presstjänsten på Sahlgrenska. – Jag är nästan helt säker på vem som ligger bakom det här. För 24 år sedan beställde samma person skivor på samma sätt, med hjälp av mitt personnummer, säger Susanne. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.