Nytt medlemsprogram på Coop

17 juni, 2014 i Handel

Coop meddelar att man nu lanserar ett nytt medlemsprogram för 3,4 miljoner medlemmar. Från den 1 juli får medlemmarna poäng på inköp hos både Coop och kedjans partners som Fritidsresor och Nordic Choice Hotels. Det skriver Foodmonitor. I korthet innebär det nya programmet att Coops medlemmar i fortsättningen får minst en poäng, för varje krona som man handlar för hos Coop och deras partners. Poängen kan sedan användas till matvaror eller erbjudanden från Coop eller hos ett tiotal partners som erbjuder allt från biobiljetter till semesterresor. – Vi lanserar nu Sveriges bästa medlemsprogram inom dagligvaruhandeln, säger Mikael Ahlqvist, chef för Coops medlemsprogram. Till artikeln >>
Coop missar poängen, skriver SvD. Coop väljer att lämna systemet med rabatt på allt till att istället erbjuda lägre priser på SAS-biljetter, hotellnätter, Polarn&Pyret och Brothers i utbyte mot poäng. Det är minst sagt ett beige alternativ i jämförelse med att få förra månadens återbäring rätt i handen när man ska betala storhelgens inköp. I alla fall om du frågar många medlemmar i Coop. Medlemskapet går ifrån att vara relevant till att plötsligt bli en i högen av mindre intressanta kundklubbar. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.