Gynning utnyttjas i falsk bantningsreklam

25 juni, 2014 i Bedrägeri, Hälsa

Först användes Sanna Nielsens namn och ansikte. Nu syns skånska allkonstnären Carolina Gynning i en reklam för ett bantningspreparat – utan att hon gett sitt tillstånd, skriver Kvällsposten. Annonsen för bantningspreparatet Garcinia cambogia finns på en sajt som kallas ”Specialrapport – kändisdieternas hemlighet”. Där påstås det att Carolina Gynning, 35, gått ner nio kilo på mindre än en månad med hjälp av kosttillskottet, som enligt texten förbättrar kroppens fettförbränning med 300 procent vid regelbundet intag. I samma reklam kopplas programledaren Jessica Almenäs och artister som Jessica Simpson och Jennifer Lopez samman med bantningsmedlet. ”Det är ju fruktansvärt och så här få det inte gå till. Jag ska koppla in min advokat på detta om de inte avlägsnar mina bilder omedelbart!”, skriver Carolina Gynning i ett mejl. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.