Ecoflex stäms av Förenade Bolag

27 juni, 2014 i Bedrägeri

En stämning lämnas i dagarna in mot Trelleborgsföretaget som lurat ett hundratal föreningar att beställa rengöringsmedel för flera tusen kronor. Det är nätverket Förenade bolag som står bakom, skriver TA. – Det här handlar om en så omfattande mängd ärenden att vi känner att vi måste göra något. Det är viktigt för oss att kunna mota detta på ett juridiskt plan. Sannolikheten att lyckas är större än om man skulle pröva varje enskilt fall var för sig, säger kommunikationsansvarige Ludvig Isacsson. – Företaget har i flera fall spelat upp en inspelning från telefonsamtalet där det låter som att föreningen tackar ja till erbjudandet, men inspelningen innehåller bara en kort, sista del och många drabbade känner inte igen det som sägs. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.