Hon fick frätande medel i hämtkaffet

12 augusti, 2014 i Hälsa, Livsmedel

När Hanna svalde sitt kaffe började det bränna i halsen. Sen frätte muggen sönder. McDonald’s på Gustav Adolfs torg hade inte sköljt ur det starka rengöringsmedlet ur kaffemaskinen, skriver Sydsvenskan. Hanna lyckades tjata till sig att få titta på rengöringsflaskan, då hon druckit en stor klunk och ville veta vad hon fått i sig. – På flaskan stod att man måste använda skyddshandskar och skyddsglasögon vid användning, säger Hanna. Hon fick dock inte fota innehållsförteckningen med sin mobil. Till artikeln >>
”Hemskt olyckligt” säger restaurangchefen på McDonald’s Ted Norberg om rengöringsmedlet i kaffet – och lovar att det aldrig händer igen. Men samma olycka har inträffat tidigare, på ett McDonald’s i Stockholm. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.