Konsumentvägledaren byter jobb

29 augusti, 2014 i Allmänt

Året var 1986 när Annika Wilow Sundh började som den första konsumentvägledaren någonsin i Falköpings kommun. Då var hon 25 år, skriver Falköpings Tidning. Efter 28 år hon nu arbetsort till Jönköping. – Jag vill utvecklas. Det är lockande att jobba i en stor kommun, säger hon, och tycker också att det är en intressant lokalisering av kontoret där hon och hennes kollega som konsumentvägledare sitter, i lokaler som ligger alldeles intill shoppingområdet A6. Till artikeln >>
När Annika Wilow Sundh nu lämnar Falköping söker kommunen en person som ska arbeta med skuld- och budgetrådgivning på heltid. Dessutom vill kommunen inrätta en halvtidstjänst som konsumentvägledare. För halvtiden som konsumentvägledare söker kommunen i första hand ett samarbete med andra kommuner kring en tjänst. Annars kan tjänsten komma att annonseras ut och det kan skapas någon form av kombinationstjänst. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.