Lurad på gratis mobil

29 augusti, 2014 i Handel, Tele- och internet

I över ett år har Kerstin kämpat för att häva sitt mobiltelefonköp eftersom hon känner sig lurad. Och hon är inte ensam – förra året anmäldes rekordmånga köp av telefoner och telefonitjänster till ARN, skriver Mitt i Stockholm. Kerstin skulle få både gratis telefon och tillbehör, lovade Mobilizera i Väsby centrum. När räkningen kom blev det en otrevlig överraskning. Förutom abonnemanget tvingades nu Kerstin betala 50 kronor i månaden extra för mobiltillbehör under sammanlagt två års tid, 1200 kronor totalt. – Det kändes för jävligt. När jag gick tillbaka till butiken hånskrattade bara säljaren och sa att det var jag som skrivit på kontrakten. Även Telekområdgivarna får återkommande samtal från missnöjda kunder och VD Mattias Grafström känner igen Kerstins historie. När tidningen ringer Mobilizeras vd Åsa Sundeman lovar hon att Kerstion ska kompenseras. Butiken ifråga drivs också av en ny franschisetagare. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.