Så blir hemförsäkringen billigare

11 september, 2014 i Ekonomi

Det bästa sättet att sänka kostnaden för hemförsäkringen är inte att installera larm eller säkerhetsdörrar, skriver DI. Istället ska du teckna alla försäkringar i samma bolag, enligt experterna. De stora bolagen ger uppemot 20 procents rabatt på hemförsäkringen till kunder som dessutom tecknar andra försäkringar. Men det gäller att se upp så man inte köper för mycket. Att till exempel köpa ett större paket med en utökad reseförsäkring kan bli onödigt dyrt om man inte reser mycket. Den andra stora faktorn som kan påverka priset på hemförsäkringen är om du är medlem i en förening. En del organisationer och förbund, bland annat fackföreningar, förhandlar ofta fram stora rabatter. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.