Plus får ny programledare

14 oktober, 2014 i Allmänt

Josephine Freje blir ny programledare för SVT:s konsumentprogram Plus efter Åsa Avdic, som istället går till Gomorron Sverige. Den grävande reportern Josephine Freje tar över till vårsäsongen, på lån som grävchef för Götalands gatutidning Faktum. – Jag kommer göra samma sak på Plus som på Faktum: gräva i de frågor som rör folk utan makt som har blivit lurade av folk med makt, säger hon. Hon hoppas på att få in fler nya – och ibland kontroversiella – ämnen i Plus. Ämnen som berör även dem som står utanför medias vanliga bevakning. Tidigare har hon bland annat jobbat som grävande journalist på radioprogrammet Kaliber och på SVT:s Uppdrag granskning. Läs mer hos SVT här >>
Enligt GT kommer Josephine Freje leda Plus i minst ett år framåt.

Kommentarsfunktionen är avstängd.