Fick böter för fel bil – i fel stad

17 november, 2014 i Konsumenträtt, Motor

När Jörgen från Kalmar fick en bot för felparkering i Skövde förra veckan var det inte mycket som stämde, skriver Kvällsposten. Trots att han påpekade att varken registreringsnummer, bilmodell eller stad stämde in på honom så skickade parkeringsbolaget Hojab en påminnelse. I påminnelsen hade Hojab ändrat så att det nu stod rätt bilmodell och registreringsnummer. Efter att Jörgen polisanmält företaget skrevs dock boten av. – Det har blivit fel. Det var den mänskliga faktorn. Boten är avskriven nu. Det kommer att skickas en ny bot till Volvoägaren och Jörgen kommer att få ett skriftligt besked om att ärendet är nedlagt, säger Lars Gabrielsson, jurist på Svea ekonomi som äger Hojab, till Barometern. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.