Plus välkomnar Karin Adelsköld

19 november, 2014 i Allmänt

Plus har redan fått en ny programledare i Josephine Freje som tar över efter Åsa Avdic till vårsäsongen, medan veteranen Mathias Andersson granskar vidare. Men vi har en överraskning till: en tredje programledare, skriver SVT Plus. Karin Adelsköld – journalist, teknikskribent och komiker – kommer att leda våra tester från och med våren 2015. – Plus är mitt drömjobb och jag har sett det sen det började sändas för 27 år sen. Jag vaknar fortfarande varje morgon och kan knappt tro det är sant. För en stolt nörd som jag, är det här det ultimata jobbet, säger hon. Som testansvarig kommer Karin Adelsköld fortsätta undersöka vardagsprodukter som folk använder. Det blir labbtester, men hon vill också tänja på gränserna och utgå från sin ”vardag som livspusslande småbarnsmamma”. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.