”Roland” blev blåst på traktorgrävare

19 januari, 2015 i Bedrägeri, Motor

67-årige ”Roland” betalade in 16 700 kronor för en traktorgrävare som han köpt på Blocket. Men någon traktorgrävare eller pengarna tillbaka såg han aldrig röken av och nu vill han varna andra för att gå på samma blåsning som han gjorde, skriver DD. – Jag ringde upp säljaren som sa att jag skulle sätta in pengarna på ett kontonummer. Han sa också vad han hette och att han bodde i Mora och vilket personnummer han hade. Jag kollade upp detta och det stämde, berättar Roland. När han satt in pengarna på det uppgivna kontot och ringde och ville hämta traktorn, så fick han inget svar. – Jag är övertygad om att den här bedragaren hade flera kapade identiteter runt om i landet, så att eventuella köpare skulle ha nära till traktorn. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.