Arvikabo känner sig lurad av Swedfone

19 februari, 2015 i Tele- och internet

72-årige Sune Nilsson från Arvika blev i början av januari uppringd av ett telefonbolag som ville att han skulle byta till ett bättre och billigare abonnemang. Sune skrev under ett avtal – som blev mycket dyrare än vad som var tänkt, skriver P4 Värmland. Säljaren ringde från IT-butiken på uppdrag av Swedfone och lovade att lösa Sunes tidigare abonnemang. Istället fick han en slutfaktura på 8000 kronor. Sune gick till rådgivningen i Arvika men enligt dem så hade han skrivit under avtal och därför fanns det inget göra. Han har också gjort en polisanmälan som blev nedlagd. Han har nu kopplat in en advokat och också pratat med sitt tidigare telefonbolag som valt att frysa fakturan på 8.000 kronor för att reda upp det hela. P4 Värmland har förgäves försökt få tag på någon från Swedfone. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.