Resebyråernas fräcka knep

27 februari, 2015 i Handel

Se upp för bolag som lägger in en falsk rabatt för att bli billigast i flygsökmotorernas sökningar, skriver Expressen. Bravofly hade lägsta priset på resan till Guadeloupe – men när bokningen var klar blev resan 600 kronor dyrare. En ”administrativ avgift” hade tillkommit, som var lika stor som den påstådda rabatten om man betalde med Visa kreditkort. Ett samtal med Bravoflys presstalesperson Priscilla Daroda i Schweiz gav beskedét: – Ni kom till Bravofly via Skyscanner, hade ni gått direkt till Bravofly hade ni fått rätt pris direkt. Det här var ett promotionpris som man fick om man använde ett Visa kreditkort, men ni använde ett debetkort (bankkort, reds anm) så ni fick inte rabatten. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.