Mattbedragare härjar i Karlstad

2 mars, 2015 i Bedrägeri

En mattlurendrejare härjar i Karlstad. Han kontaktar äldre människor och utger sig för att komma från mattbutiken Monséns, skriver GT. – Det började för fem-sex år sedan och sker ett par gånger per år, säger Anita Monsén. Hon berättar att mannen påstår sig heta David Monsén och säger att han har fått tillgång till mattbutikens kundregister. – Det är en ren bluff. Han ringer runt till äldre på måfå och säger att de har köpt mattor hos oss tidigare, och många gamla kommer ju inte ihåg. Enligt Anita Monsén säger mannen till de äldre att han ska resa till Turkiet snart och behöver sälja av mattor, billigt. – Men det är inte ens handknutna mattor. Han säger att de är i silke, men det är syntet. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.