Flera företagare utsatta för bluffbrev från Bolagsupplysningen

11 mars, 2015 i Bedrägeri

Flera företagare har den senaste tiden fått brev från företaget Bolagsupplysningen, skriver P4 Göteborg. Blanketten i brevet frågar efter uppgifter om ditt företag och ser ut att komma från en myndighet. Men i det finstilta framkommer det att det handlar om ett erbjudande av en tjänst som kostar 4 795 kronor per år. Det är text som är lätt att missa men som företaget själva förutsätter att man har läst när man skriver på. Det menar Ingrid ilsjan, verksamhetsansvarig, på bolagsupplysningen: – Om en företagare skriver under sin egen signatur på en blankett och godkänner att jag har läst igenom villkoren och förstår avtalstexten så är det jätte svårt att förstå att den personen inte har läst, säger hon. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.