Mäklartipsen som säljer din bostad

18 mars, 2015 i Handel

Avskalat och rent är ledord när bostaden ska göras klar för försäljning. En enkel åtgärd är att ta ner familjefotografierna och rensa bland elektroniken. Citroner fungerar fortfarande, skriver Kvällsposten. – Man ska känna att man kommer till ett hem men det ska inte kännas som någon annans hem, säger Peter Olsson, mäklare på Husman och Hagberg i Karlskrona. – Men generellt gäller att man ska vara noga med att komma ihåg att man har undersökningsplikt som hus och lägenhetsköpare. Att man håller huvudet kallt ser förbi det snygga och ställer relevanta frågor. Är det några större renoveringar på gång i föreningen, stambyten, takläggning? säger Joséphine Slotte, boendeexpert på Konsumentverket. Även om det ligger ett läckert uppskuret bröd på köksdisken under en Dardel-kopia så ska man inte vara blyg för att spola i toan, kolla strömbrytarna och lyfta på designermattan för att kolla om parketten är fuktskadad. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.