Polisen varnar för asfaltsläggare i Värmland

10 april, 2015 i Bedrägeri, Varningar

Asfaltsläggarna har kommit, skriver Värmlands Folkblad. De brukar erbjuda olika beläggningsarbeten till låga priser. Men det är lätt att bli lurad och situationen kan bli hotfull. Polisen uppmanar allmänheten att vara försiktig. Asfaltsläggarna brukar komma från England eller Irland, och enligt polisen finns uppgifter om att asfaltsläggarna ska ha kommit till Värmland i slutet av mars. Enligt polisen finns ännu inte några anmälningar som kan härledas till asfaltsläggare upprättade. – Det kan generellt vara svårt att föra det fram till åtal. Är man inte nöjd med ett arbete är det en civilrättslig sak och ofta står ord mot ord, säger Tommy Lindh. Han fortsätter: – Man ska inte på något sätt acceptera att bli hotad eller ofredad. Blir man det ska om omgående kontakta polisen. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.