Bilbedragare på rymmen – jagas av Interpol

20 april, 2015 i Bedrägeri, Motor

En 27-årig helsingborgare har blivit internationellt efterlyst genom Interpol. Han är dömd för grova bilbedrägerier och för att han knivhuggit en kumpan som vittnat mot honom, skriver Kvällsposten. Mannen– och ibland även en kumpan till honom – har omväxlande lurat bilköpare eller säljare. Antingen har bedragaren betalat handpeng på en bil och sedan försvunnit med den, eller tagit emot handpeng för en bil som sedan aldrig levererats. Knivdådet som 27-åringen också är dömd för skedde när han och kumpanen blev ovänner efter en av blåsningarna. Den lurade bilköparen hade drabbats av cancer och helsingborgarens medbrottsling ville då att de skulle lämna tillbaka offrets pengar. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.