Asfaltsläggare trakasserade familj i Stockholm

22 april, 2015 i Bedrägeri, Handel, Varningar

Asfaltsläggarna rev upp väggen, slet bort vindskivor och bröt i taket. Sedan erbjöd de sig att laga huset, skriver TT. De så kallade ”asfaltsläggarna” har utökat sin meny av tjänster och riktar ofta in sig på äldre personer – och den nya trenden verkar vara att oombett börja riva i väggar och tak. I helgen slog man till mot en äldre Parkinsonsjuk man söder om Stockholm. Men det är inte lätt att komma åt asfaltsläggarna. Tackar man ja till ett erbjudande om hantverkshjälp får man själv driva sina krav på upprättelse som en civilrättslig tvist. När det faktiskt har begåtts ett brott – ofta bedrägeri – har polisen svårt att hitta gärningsmännen som snabbt rör sig vidare för att hitta nya offer. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.