Key Code svarar på kritiken

23 april, 2015 i Handel

För första gången svarar nu vd:n för säkerhetsföretaget Key Code, Daniel Johansson, på kritiken. Det skriver P4 Göteborg. Han ser problem med företagets säljretorik och man ska nu utbilda säljarna. Daniel Johansson tror att det kan upplevas som skrämmande när de berättar om de ökade id-kapningarna i Sverige i sin marknadsföring och han menar att de inte vill skrämma konsumenterna. – Den viktigaste biten är nyansen vi måste hitta i samtalet mellan en konsument och nån utav våra säljare och det är ju genom fortlöpande utbildning och kontroll utav säljarna. Daniel Johansson förväntar sig att KO:s granskning kommer att visa att företaget följer alla de praxis och regler som gäller på marknaden. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.