Motor-Magasinets juridikexpert utbildade beredningsjurister

8 maj, 2015 i Allmänt, Motor

SFVF hade ett utbildningspass 2014 för beredningsjuristerna på ARN (Allmänna Reklamationsnämnden). Det var så lyckat att det efterfrågades ytterligare information och därför hade man steg två i utbildningen den 4 maj, skriver MotorMagasinet. Utbildningen började med ett teoripass och schematiskt med sprängskisser förklara hur motorer fungerar, var sitter alla delar och hur bilar är byggda. Många var frågorna om teknik, rostiga bilar och rostskyddsgaranti. Därefter fick alla se bilar under huven och underifrån och ytterligare förklaringar var vissa delar sitter och vad dom gör. Den 27 augusti kommer SFVF ha samma typ av utbildning för Konsumentverket och den nya avdelningen Hallå Konsument. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.