Så sparar du lätt till sommarsemestern

11 maj, 2015 i Ekonomi

Snart dags för semester och sparkontot är inte riktigt så fullt som du önskar. Ingen fara, med några små justeringar finns det tusenlappar att spara – bara genom att se över dina vanor och utgifter, skriver Aftonbladet. – Hur mycket varje familj kan spara är individuellt, men att de flesta har pengar att hämta genom att se över utgifterna är helt klart, konstaterar Karin Nordenson, utredare på Konsumentverket. Det gäller bland annat så kallat anvisningpris för el, tele- och tv-abonnemang som kanske överlappar varandra, och resor. Vill man snabbt se vilka områden där den egna familjen betalar mer än nödvändigt har Konsumentverket tagit fram kostnadsberäkningar för några vanliga utgiftsområden. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.