”Mäklaren försökte blåsa mig på flera hundratusen”

20 maj, 2015 i Handel

Barbro blev lurad när hon skulle köpa en bostadsrätt för över tre miljoner i Stockholm. Hon la ut uppgifter om lägenheten på Facebook och fick då reda på att det hade fuskats med budgivning, skriver Aftonbladet. Vad alla spekulanterna kanske inte visste var att den ena mäklaren, Jerry Johnsson, ägde lägenheten och att den andra mäklaren Agneta Jansson Koff skötte försäljningen åt sin kollega på mäklarbyrån. Till artikeln >>
Mäklaren Agneta Jansson Koff jobbar kvar på Husman Hagberg trots att hon varnades efter affären med Barbro och budgivningen som inte stämde. När Aftonbladet redogör för att Fastighetsmäklarinspektionen konstaterade att budet inte var sant, svarar Jansson Koff: – Ja och det har jag inte gjort med flit, det måste du förstå. Jag fejkar inte buden, absolut inte, har jag aldrig gjort heller. Till artikeln >>
Mats Dahlström äger mäklarkedjan Husman Hagberg och sitter i styrelsen för Mäklarsamfundet. När Aftonbladet vill ha en intervju om hur en av hans mäklare har varnats för en falsk budgivning slänger han på luren. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.