Swish gratis betaltjänst – men hur länge?

26 maj, 2015 i Ekonomi, Handel

Med 2,5 miljoner privatkunder är den mobila betaltjänsten Swish på väg att ta över en stor del av betalmarknaden. Men frågan är hur länge tjänsten förblir gratis, skriver P4 Gävleborg. – Möjligheten finns att vi kommer att börja ta betalt av privatkunder. Men inom den horisont som jag kan se kommer vi inte att göra det, säger Johan Löfgren, senior advisor på Danske Bank som är en av de banker som står bakom Swish. Företag får dock redan betala. Mellan en och tre kronor per mottagen transaktion kostar det, beroende på vilken bank företaget har, plus eventuella avgifter. – Mina kunder är ganska unga. De flesta har redan appen och när de får veta att jag inte tar betalt med kort är det naturligt att betala via Swish, säger butiksägaren Maria. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.