Insändare: Vad gör ni på Konsumentverket?

27 maj, 2015 i Allmänt

Vad har Konsumentverket för funktion i svenskt samhälle? Det sitter säkert massor av tjänstemän där och tär på våra skattepengar, och dessvärre verkar de helt tandlösa i sitt agerande, skriver en insändare i Arbetarbladet. Insändaren tar upp exempel på ”konstig och icke trovärdig reklam som får visas i kanalerna på tv, som det dessvärre lurar massor av konsumenter. Titta på de damer som använder mascara på ögonfransarna och enligt reklamen blirfransarna fem millimeter längre på en strykning och en sekund. Eltandborstar som näst intill tar bort 110 procent av vårt plack, högtryckstvättar som ger oss nya färger, nya upptäckter hur våra hus och bilar skall se ut”, skriver han. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.