Varnar för dyr anmälan av flytt

25 augusti, 2015 i Bedrägeri, Varningar

Se upp så att du anmäler din flytt på rätt hemsida. Annars riskerar du att få betala dyra pengar. Nu går Konsument Uddevalla ut med en varning, skriver Bohusläningen. De drabbade konsumenterna har fått en faktura på 495 kronor, som företaget tar ut för att fylla i de uppgifter till Skatteverket som man själv kan skriva i gratis, konstaterar konsumentvägledare Kristian Bäckman på Konsument Uddevalla. Om man har gjort sin flyttanmälan på fel hemsida kan man ångra det. Generellt gäller 14 dagars ångerrätt. – Vi rekommenderar att man skickar ett mejl till företaget och säger att man ångrar sin anmälan. Man behöver inte lämna någon förklaring. I mejlet skriver man också sitt namn och kundnummer eller fakturanummer. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.