Företag pressade 70-åring på 150.000 kronor

26 augusti, 2015 i Bedrägeri

Driva Egets medarbetare och expert på bluffakturor Anders Nyman räddade en läsare från att betala över 150.000 kronor till ett bolag som fått många klagomål. Här berättar han hur det gick till när han fick företagen att backa, skriver tidningen. – Det var en man i 70-årsåldern som hade blivit övertalad att teckna avtal med telebolagen Swedfone och Teloteket vilket skulle kosta över 150.000 kronor under bindningstiden. Han trodde att han ingått avtalen som konsument, men enligt företagen var han näringsidkare och nekades därför ångerrätt, säger han. Till artikeln >>

1 svar på Företag pressade 70-åring på 150.000 kronor

  1. Detta företag sysslar fortfarande med samma typ av verksamhet. Dom måste sättas stop för innan dom förstör fler företagares liv. Polisen gör inget för straffsatsen för dom enskilda bedrägerierna eller hoten är för låga så då lägger dom ner förundersökningarna. Hot & telefon terror falska fakturor på 3-4x antalet abonnemang mm mm