Rånad – sedan lurad av Bolagsupplysningen

27 augusti, 2015 i Bedrägeri

Först blev hon rånad i sin damsalong. Ett år senare blev hon utsatt för en misstänkt form av falska fakturor, skriver Lokaltidningen Helsingborg. Lilian fick ett brev där hon ombads kontrollera sitt telefonnummer som står förtryckt i brevet och korrigera om det inte är rätt. Numret stämde inte. Då drog hon sig till minnes att några kunder har ringt men inte kommit fram till henne. – Brevet såg bra och seriöst ut. Det måste jag rätta till, tänkte jag. Lilian bestämmer sig för att korrigera numret och skriver under med sitt namn. – Portot var betalt och det stod ingenting om några avgifter. Det kan jag garantera för då hade jag aldrig skrivit på, säger hon. Efter cirka en dryg vecka kommer det en faktura på 5 945 kronor. – Polisen sa att jag skulle korsa över summan och bestrida fakturan, samt att skicka tillbaka till avsändaren som har adress Tallin i Estland. Nu är jag orolig för att det kommer krav från Tallin. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.