Jönköpingspar köpte falska presentkort på Blocket

10 september, 2015 i Bedrägeri

Ett par som bor i Jönköping har anmält att de blivit lurade på 7 000 kronor sedan de köpt falska presentkort på hotellnätter på Blocket, skriver Jnytt. – De bestämde träff med mannen som hade lagt ut annonsen. Han kom hem till dem och de förde över sammanlagt 7 000 kronor. De beställde först ett presentkort för 2 000, men de blev övertalade om att köpa ett till för 5 000 kronor, säger Jan Lagerqvist, presstalesman vid Jönköpingspolisen. Under tisdagen upptäckte dock paret att presentkorten var falska. Till artikeln >>
Trots att kvinnan undersökte med det så kallade utställande bolaget om äktheten visade det sig senare vara bluff, skriver SVT Nyheter Jönköping. – Några dagar senare hörde företaget av sig och förklarade att de blivit utsatta för bedrägeri, säger Jan Lagerqvist. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.