PPM-rådgivarens miss – ringde privatekonomen

14 september, 2015 i Ekonomi

PPM-rådgivaren som ringde upp Avanza banks privatekonom Claes Hemberg försökte sälja på honom en tjänst som skulle ta hand om hans premiepension bättre än vad staten gör i sjunde AP-fonden. Han varnade Hemberg för att vara inaktiv och sade att han hade förlorat mycket pengar den senaste tiden, skriver Expressen. – Att hävda att man är bättre än staten att ta hand om pengar och att hävda att staten är högrisk. Det är bara ljug, ljug, ljug hela vägen, säger han. Enligt Hemberg påstod säljaren att företaget var den största svenska premiepensionsrådgivaren, att de har ett samarbete med Pensionsmyndigheten och att de har ett förmånligt erbjudande helt utan avgifter. Ingenting av det är sant. Claes Hemberg tycker att man generellt ska vara försiktig med att låta en PPM-rådgivare ta hand om premiepensionen. Till artikeln >>
Lundstedt fond och finans tycks ha spridit samma lögner, tomma ord och löften till fler sparare,s kriver Claes Hemberg i sin blogg. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.