Burkölen från Carlsberg luktade ruttet ägg

17 september, 2015 i Livsmedel

Burkölen från Carlsberg som såldes på City gross i Landskrona smakade apa. Nu ska Carlsberg gå till botten med problemet, skriver HD. – Jag hällde upp en öl och då kände jag stanken… Först trodde jag att min katt hade fisit. Ölen stank ordentligt av ruttet ägg, fy fasen, säger Erling. Han provade en annan burk med samam resultat. Samtliga har bäst före datum 26 februari 2016. Henric Byström, kommunikationschef för Carlsberg Sverige, menar att ölen sannolikt inte är farlig att dricka, även om den luktar och smakar illa. – I nuläget har jag svårt att säga mer om det här specifika ärendet. Men det låter som att det handlar om en ölinfektion, vilket inte är farligt. Men det är inget som vi vill att våra konsumenter ska komma i kontakt med. För några veckor sedan liknande problem med alkoholfri burköl av märket Falcon som företaget fick återkalla. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.