”Göteborgs flyttbyrå saltar fakturor”

17 september, 2015 i Handel

Ett tiotal kunder vittnar om saltade fakturor, trasiga möbler och ett hotfullt beteende. Göteborgs flyttbyrå riskerar nu vite efter flera anmälningar till Konsumentverket – och utreds av polis för bedrägeri, skriver GP. Efter tidningens första artikel har ett tiotal personer hört av sig med liknande berättelser om hur flyttkostnader flerdubblats. Flera kunder vittnar även om att möbler gått sönder eller skadats under flytten. En annan återkommande uppgift är att Göteborgs flyttbyrå i efterhand förklarar att priserna är exklusive moms. När GP ringer upp Göteborgs flyttbyrå för en kommentar läggs luren på efter att ärendet förklarats. Det sker även vid nästkommande försök. Företaget har heller inte svarat på GP:s mejl. Till artikeln >>

1 svar på ”Göteborgs flyttbyrå saltar fakturor”

  1. Ägarna till Göteborgs Flyttbyrå AB borde få näringsförbud. Sådana bluffmakare ska bort från all företagsverksamhet. Hoppas att tillräckligt mycket information om deras lurendrejarverksamhet har gått fram så att ingen anlitar deras tjänster flera gånger.