Dyrt att returnera rättelse från Nummerupplysningen

21 september, 2015 i Bedrägeri

Estniska företaget Nummerupplysningen Oü, som på många sajter utpekas som ett blufföretag, har erbjudit sina tjänster bland företagare i länet, skriver Affärsliv24. Den som inte ser upp blir blåst på nära 12000 kronor för en i princip onödig service, menar Peter i Gräsmyr. Blanketten med uppgifterna som ska kontrolleras är enkel att fylla i med tydlig information om var de rättade uppgifterna ska skrivas in. – I utskicket finns även ett returkuvert med portot betalt. Allt verkar korrekt och enkelt. Det är endast om du läser den finstilta texten som det kommer fram att en returnerad blankett samtidigt är att betrakta som ett avtal till en kostnad av nära 6000 kronor per år, säger Peter. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.