Semester på smittdrabbat hotell fall för ARN

30 oktober, 2015 i Konsumenträtt

Semestern i Bulgarien blev en mardröm för hundratals resenärer. Sju familjer drar nu resejätten Ving inför ARN, skriver Bohusläningen. Det var i slutet av juli som turisthotellet White Lagoon vid Bulgariens Svartahavskust drabbades av kräksjuka. Charlotte berättar om stängda pooler, stinkande toaletter och gäster som kaskadkräktes på golvet i allmänna utrymmen. Liknande uppgifter kommer från de sex andra familjerna. De klandrar resebolaget på framför allt tre punkter: Dålig och sen information, dålig hygien bland hotellpersonalen, och vilseledande marknadsföring. Till artikeln >>
- Vi tycker det är bra att Allmänna reklamationsnämnden granskar tvisten eftersom vi inte kommer överens, säger Barbro Holmberg på Ving. – Självklar har vi ett helhetsansvar för resans genomförande. Det vi erbjudit är en bedömning utifrån våra erfarenheter och riktlinjer, säger hon om erbjudandet på 25 procent av resans pris tillbaka. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.