VW-skandalen bromsar inte försäljningen

3 november, 2015 i Miljö, Motor

Bilköparna tror fortfarande på Volkswagen. I alla fall om vi ska tro försäljningssiffrorna för oktober, den första hela månaden efter den stora VW-skandalen som rör drygt 11 miljoner dieselbilar över hela världen. Det skriver Allt Om Bilar. VW ökade sin försäljning i oktober och på helåret har de knaprat in på Volvos marknadsledande ställning i Sverige.Det finns två tydliga sätt att se på VW-skandalen. 1) De som tycker att det är väldigt dåligt och ser att VW fuskat med farliga utsläpp och lurats myndigheter och bilköpare. 2) De som inte bryr sig utan tycker att VW:s dieslar går bra och det räcker så, miljömupparna kan dilla om utsläpp, det spelar ingen roll. Ska vi tyda försäljningssiffrorna för Sverige så är den andra gruppen i majoritet. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.