Frisörskolan var inte godkänd

6 november, 2015 i Handel

Frisörutbildningen har toppbetyg på nätet och är billigare än konkurrenterna. Men skolan är inte godkänd och flera elever känner sig nu lurade, skriver Metro. Skolan har Frisörföretagarnas logotyp i fönstret, men är varken medlem i eller godkänd av branschorganisationen. – Det är falsk marknadsföring. I det här fallet meddelade vi företaget att de inte kan skylta om att vara medlemmar, säger Staffan Westman, vice vd för Frisörföretagarna. De höga betygen på studiesajten Studentum är troligtvis också missvisande. Fatima berättar att eleverna uppmanades ge höga betyg redan efter två veckor i skolan. Skolans ägare, Lennart Andreasson, säger att han är tydlig med att utbildningen inte är godkänd. Frisörföretagarnas logotyp i fönstret har suttit där sedan han köpte skolan, säger han. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.