Företagare lurad av Nummerupplysningen

7 december, 2015 i Bedrägeri

– Jag bröt ihop när jag förstod att jag var lurad. Dels har jag inget överflöd av pengar, dels kände jag mig så urbota korkad. Det säger en företagare i Falun som nyligen fick betala 5 895 kronor för något han trodde var gratis, skriver DT. Falubon driver en enskild firma på deltid. När han fick ett brev från Nummerupplysningen.se i postlådan fyllde han i uppgifterna utan att tänka på att läsa det finstilta. – Det såg ut som en myndighetsblankett och vissa uppgifter var förstärkta för att man skulle vilseledas att fylla i där, säger han. Efter att ha kontaktat Nummerupplysningen gick företaget med på att han betalade för ett av de två åren, 5 895 kronor i stället för 11 790. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.