Nya uppgifter: ”Eniro lurar sina kunder”

7 december, 2015 i Bedrägeri

SvD kan avslöja nya uppgifter på hur börsbolaget Eniro maximerar sina intäkter på företagens bekostnad. Även aktieägarna drabbas när Eniros säljchefer blåser upp sina löner, skriver tidningen. Källor uppger att vissa företag fortfarande betalar för annonser i någon av Eniros tryckta kataloger, trots att utgivningen ska ha upphört på den orten. Men det tiger Eniros säljare om. Personer med insyn i organisationen berättar även att företag som beställer de digitala tjänsterna ofta får mindre än de tror. – Eniro lurar sina kunder. De säger att många fler har besökt kundernas sida på nätet än vad det faktiskt är, uppger en källa. Priset på samma tjänst kan enligt uppgift till SvD variera mycket, ett exempel är mellan 5 000 och 35 000 kronor, beroende på hur motsträvig kunden är. Till artikeln >>

1 svar på Nya uppgifter: ”Eniro lurar sina kunder”

  1. ENIRO!!!!!!!
    Jag har precis blivit lurad av Eniros försäljningsknep där jag som kund får en sen bekräftelse utan tel eller fax nr att svara på, så det går brevledes till Eniro, där bekräftas av mig att detta avtal ska upphöra. De påstår att denna inte mottagits.
    Därefter kommer faktura likaledes med sent datum och när jag ringer får jag som svar att de inte fått min uppsägning. Jag känner mig då tvingad att acceptera en lägre fakturaavgift!! Varför ska jag känna mig pressad av ett förtag ska stå till tjänst???? BEDRÄGERI
    CH/ HoF Arkitekter