Patric genomskådade ”Supervinst”-bluffen

7 december, 2015 i Bedrägeri, Varningar

Patric från Ronneby berättar om att en person från företaget Supervinsten ringde upp honom i början av december. Mannen i luren ”påminde” honom om en undersökning som han sade att Patric varit med i för åtta månader sedan. Mannen fortsatte att berätta att ett antal som varit med i den undersökningen hade gått vidare i en tävling, skriver Kvällsposten. – Jag fattade nästan direkt när han pratade om en undersökning. För det visste jag att jag inte varit med i. Jag är väldigt restriktiv, jag skriver upp vilka jag snackar med. Men jag spelade med ett tag, jag trollade med trollet, skrattar Patric. Mannen meddelade att Patric gått vidare till finalomgången som garanterar vinstpengar. Men för att han skulle få ut pengarna han vunnit krävde personen att Patric skulle köpa lotter. Bakom företaget Supervinsten står samma person som tidigare anordnat Europaspelet, Garantispelet och Superspelet. Samtliga tre har Lotteriinspektionen gått ut och varnat för. Det är spelkoncept som säljs via telefonförsäljning och som saknar tillstånd i Sverige. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.