Dåliga köp på mellandagsrean straffar sig i januari

26 december, 2015 i Handel

– Nej, du tjänar aldrig pengar på att handla! Mellandagsrean är en typisk fälla där det är lätt att köpa saker man inte planerat, bara för att det är nedsatt pris, konstaterar Sara Stenquist, Konsument Gästrikland. Det skriver GD. – Det är lätt att bli meddragen i ruset. Det första man måste tänka på är att man bara ska handla det man behöver, säger Sara Stenquist. Det kan låta tråkigt. Men rannsaka dig själv. Har du gått och trånat efter den där jackan länge, eller köper du den bara för att priset är nedsatt? Är kläderna väldigt billiga beror det oftast på att de tillhör den gångna säsongen och ska ge plats åt nya saker i butiken. Kommer du verkligen att använda den där tröjan? Kommer du att vara nöjd med elektronikprylen trots att det är förra generationens modell? Köpet är bara ett fynd om du klart svarar ja på den frågan. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.