Så säljs inte dina klappar vidare

26 december, 2015 i Handel

Varje år säljs det julklappar vidare på nätet och en av dessa kan just vara den som du fick – eller köpte, skriver VB. På begagnatförsäljningssidan Blocket märker man av att antalet annonser stiger redan på julafton. Enligt presschefen Bessie Wedholm är det framförallt är elektronik så som telefoner och spel som säljs vidare efter jul, men även husgeråd, kläder och skor. Vill man sälja vidare sina julklappar skriver Bessie Wedholm att 80 procent av nypriset är ett bra pris att utgå ifrån, men det viktigaste är att man skriver en bra text och tar bra foton till annonsen. Marcus Almén, pressansvarig på auktionssidan Tradera, säger att han också märker av en ökning av annonser strax efter jul. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.